Om sikregulve

Vi kommer ud og laver en gratis prøve ~ RING 4042 0234

Om sikregulve.dk | FAQ | Sitemap  


SKRIDSIKRING AF GULVE    

HER DÆKKER VI    

HVORFOR OS?    

KONTAKT    

   FAQ    

Skridsikring, Kemisk skridsikring, Løsning Glatte gulve, Løsning Glatte fliser, Løsning Glatte flisegulve, Løsning Glatte klinker

Kontakt os her


    Navn (Skal udfyldes)

   

   
Email

   

   
Telefon (Skal udfyldes)

   

    Vi vil gerne kontaktes via:
    Email
    Telefon


   
Besked

   

   

 
FAQ Ny side 1

Telefon 40 42 02 34

Svar på mange typiske spørgsmål angående skridsikring af gulve findes herunder.

Hvis du har specifikke spørgsmål som ikke er taget op her på siden vil vi meget gerne svare på det.

Ring til os på 40 42 02 34 eller udfyld formularen her til venstre!
 

- Er det en form for maling med sand i smører på gulvet?

- Hvordan virker behandlingen med skridsikring?


- Er behandlingen synlig?

- Hvad er holdbarheden?

- Hvor længe skal der går før man må betræde gulvet?

- Laver I også skridsikre gulve for private?

- Hvad koster en behandling?

- Er der garanti på behandlingen?

- Hvordan skal gulves gøres rent efterfølgende?
 

- Er det en form for maling med sand i smører på gulvet?


Nej. Vores behandling er IKKE en belægning der lægges ovenpå gulvet. - Hvordan virker behandlingen med skridsikring?


Vores produkt går aktivt i forbindelse med underlaget (oftest fliser). Det skaber nogle ganske små mikroporer i flisens øverste overflade. Når gulvet bliver fugtigt eller vådt, kan der mærkes en øget friktion, sagt på dansk: gulvet er blevet sikkert.- Er behandlingen synlig?


Som udgangspunkt nej. Eftersom vi ikke lægger noget ovenpå gulvet, men arbejder med selve overfladen i flisen, kan skridsikringen ikke ses. Der kan forekomme en reduktion i glansen på nogle fliser, og mørke fliser kan blive en anelse lysere. Vores kunder føler det ikke som et problem. De vil gerne sikre sig så godt som muligt mod faldulykker. Husk vi foretager altid en test på jeres gulv inden behandling.- Hvad er holdbarheden?


Det afhænger af flisens kvalitet, og af trafikken på området. Oftest holder den i mange år. I barfodsområder, og andre indendørs områder, kan behandlingen sandsynligvis holde flisens levetid ud. Bliver der slæbt skidt og sand ind på området, bliver flisen - og dermed behandlingen - slidt hurtigere ned. Vi kan tilbyde jer garanti og serviceprogram der passer til netop jeres behov.- Hvor længe skal der går før man må betræde gulvet?


Så snart vi er færdige med at skridsikre de glatte gulve, kan man gå på dem. Derfor er der ingen downtime! Vi kan som regel finde et tidspunkt for behandlingen, så det ikke påvirker driften af jeres forretning.- Laver I også skridsikre gulve for private?


Ja det gør vi.- Hvad koster en behandling?


Som udgangspunkt cirka 229 - 249 ,- kr pr. m2 ekskl moms. Vi giver dog gerne et individuelt tilbud hos jer.- Er der garanti på behandlingen?


Ja det kan vi også tilbyde. Lad os være helt åbne om det, nogle konkurrerende firmaer tilbyder ukritisk flere års garanti. Vi siger det altså ligeud, vi mener ikke at det er reelt. Men vi laver altid en reel løsning som I kan være trygge ved, bla. har vi et unikt serviceprogram efter behandlingen. Ring og hør nærmere, så vil vi også forklare hvorfor vi har den holdning til de andres garantier som vi har.- Hvordan skal gulves gøres rent efterfølgende?


Effekten af den kemiske skridsikring, opretholdes bedst ved at bruge et rengøringsmiddel der ikke efterlader plejefilm eller voks. Vi anbefaler Safe Kleen, som netop er udviklet til effektiv rengøring af Safe Grip behandlede gulve.

 

 
Skridsikring

Sikregulve.dk  -  Skovbyvej 69  -  7080 Børkop  -  Tlf.: 40 42 02 34  -  CVR-nr.: 25 64 80 80

Erhvervskøkkener  | Bade- og omklædningsrum  | Gangarealer  | Pool områder / svømmehal  | Badekar / brusekabiner  | Slagter / bageri  |  Her dækker vi
Trapper
Om sikregulve.dk  |  FAQ  |  Kontakt  |  Sitemap

Copyright © by
felixma.dk
Skridsikring af gulve, gulvsikring, kemisk skridsikring, glatte gulve bliver skridsikre, få et godt tilbud på sikring af Jeres glatte gulve, løsning for glatte gulve, sikring af glatte flisegulve